Lexi & Magazine

Szórakozás / Sport

Bárki szavazhat a NOS bajnokaira

A nem olimpiai sportágak versenyzőinek, edzőinek, szakembereinek is éppen úgy kijár az elismerés, mint az olimpiai sportágakban jeleskedőknek, hiszen ők is rengeteget dolgoznak a sikerekért, és általában sokkal nehezebb körülmények között hozzák a jobbnál jobb eredményeket. A nem olimpiai sportágak sokkal kevesebb pénzből gazdálkodnak, kevesebb a szponzor, kisebb a nyilvánosság, mégis küzdenek, és mennek előre, legyőzik az akadályokat.

A teljes sporttársadalom voksolhat a jelöltekre, ez alapján kerülnek ki a kategóriagyőztesek és a helyezettek. A kategóriák győztesei az év legjobbjának járó díjakat a december 18-i Sportcsillagok Gálaestjén vehetik át.

A sportolanemzet.hu adatai szerint eddig 43 260 szavazat érkezett az egyes jelöltekre. A regisztrációk száma már meghaladja a 7000-et, de eddig csak nagyjából a felük szavazott, tehát a naponta érkező több mint 100 regisztráló mellé még több ezren tartogatják szavazataikat!

 

Fontos tudnivalók a szavazáshoz:

– az oldalon csak az adhatja le a voksát, aki regisztrál

– egy kategórián belül 3 jelöltre lehet voksolni, de egy adott szövetségnek csak egy jelöltjére lehet szavazni

– az első helyen megjelölt versenyző 3, a következők pedig 2 és 1 pontot kapnak, tehát nem mindegy a megjelölés sorrendje sem

 

További információ a sportolanemzet.hu oldalon.

 

 

Címkék:      

Hozzászólások