Lexi & Magazine

Szórakozás / Sport

Táncos hétvége Szigetszentmiklóson

A junior 12-13 éves táncosoktól a senior 55 év feletti táncosokig 13 kategóriában mérik össze tudásukat a párosok latin és standard táncokban a nemzetközi viadalon, amelyre eddig 20 országból 337 nevezés érkezett.

Parkettre lép többek között a latin világranglistán 14. helyen álló hatszoros magyar bajnok Andrea Silvestri és Váradi Martina, valamint a Senior I. korosztály (35 év felettiek) standard világranglistáján 3. helyen álló Balogh Csongor és Szabó Anita is, de minden kategóriában lesz magyar páros akikért szoríthatnak a hazai nézők.

A TáncSport Magyar Bajnokságok első hétvégéjén 2015. február 7-én és 8-án magyar bajnokot is 13 versenyszámban avatnak, és a páros versenyszámok mellett formációkat is láthat a közönség. A bajnokság második "felvonása" 2015. február 21-22-én lesz.

A hétvége egyik műsorvezetője a Szombat esti láz korábbi győztese, a többszörös magyar bajnoki döntős versenytáncos Molnár Andrea lesz.

A versenyre belépőjegyek a a Ticketportál jegyirodáiban illetve a ticketportal.hu weboldalon vásárolhatók 1.500 és 10.000 Ft közötti áron, bérlet - amely mind a négy versenynapra szól - 4.500 és 40.000 Ft közötti áron kapható.

További információ a TáncSport Magyar Bajnokságokról a http://www.tancsportmb.com/ oldalon, a Hungarian Dance Openről a http://www.hungariandanceopen.com/ oldalon.

Címkék:    

Hozzászólások