Lexi & Magazine

Szórakozás / Sport

Világsztár teniszezők Budapesten

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Tennis Classics elnevezésű eseményt, amelyre ismét kiváló teniszezőket csábítottak fővárosunkba a szervezők. A horvát Marian Cilic tavaly megnyerte a US Opent, idén elődöntős volt a New York-i tornán, ellenfele a francia Richard Gasquet lesz, aki Wimbledonban elődöntős volt, a US Openen pedig a negyeddöntőig jutott.

Szávay Ágnes után újra van magyar teniszező a legjobbak között: Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán remek eredményeket ért el az idei tornákon, ott lesznek a páros világbajnokságon is, Budapesten pedig egymás ellen küzdenek majd a pályán. A francia hölgy egyesben is egyre feljebb jut, immár a legjobb 30 között jegyzik a világranglistán.

Babos Timi a Team Cilic tagja lesz, míg páros partnere Gasquet csapatát fogja erősíteni. A 2001-es wimbledoni bajnok horvát Goran Ivanisevic is tagja lesz honfitársa csapatának, míg a spanyol kétszeres Roland Garros-bajnok Sergi Bruguera jelenlegi tanítványa Richard Gasquet sikeréért fog küzdeni. Pályára lép a Tennis Classics megálmodója, Taróczy Balázs is: 30 év után újrajátszák a wimbledoni döntőt. Taróczy Balázs és Heinz Günthard 1985-ben megszerezte a győztesnek járó salátástálat Pat Cash és John Fitzgerald ellen, hogy sikerül-e most is nyerni a svájci-magyar kettősnek, vagy visszavágnak az ausztrálok, azt bárki megnézheti november 24-én. Az eseményre belépőjegyek 16.000/12.000/9.000/7.000/5.000 és 3.000 forintos áron kaphatók a Ticket Express hálózatában, vagy online a www.tex.hu oldalon.

Az eseményre jegyet váltók között a Tennis Classics együttműködő repülőtársaság partnere, az Air France jóvoltából a helyszínen 2db Budapest-Párizs repülőjegyet sorsolnak ki.

Címkék:      

Hozzászólások