Lexi & Magazine

Szórakozás / Színház

Libikóka a Radnótiban – Vigyázat, függőséget okoz!

A legutóbbi esten Ungvári Tamással és Zoránnal társalgott a házigazda. Az író, műfordító, irodalomtörténész – és még hosszasan sorolhatnánk foglalkozásait – páratlan humorral megáldott, nagyszerű beszélgetőpartner. Későbbi meglepetésével, 1000 éves barátjával, Heller Ágnessel még jobban belemelegedtek a múltidézésbe, annak szinte kizárólag vidám oldalába. Ungvári arra a kérdésre, hogy hány nyelven is beszél, azt válaszolta, az a biztos, hogy minden évben elfelejt egyet, sőt lehet, hogy lesz még olyan, hogy akár kettőt is.

Zorán – énekes, gitáros előadóművész, zeneszerző – elmondta, hogy a táncdalfesztiválon hamisan énekelt. A kérdésre, hogy akkor hogyhogy nyert, azt volt a válasz: „A többiek sokkal hamisabbak voltak nálam”. Később Kern András csatlakozott hozzá, akivel legalább 30 éve barátok, és egymás koncertjein is rendszeresen fellépnek. Zárásként Zorán, Darvas Ferenc zongorakíséretével elénekelte az Üres bölcsőt ringat a Hold fénye című dalt, amivel megcáfolta korábbi öniróniáját, hiszen nem hamis, hanem csodálatos előadás volt.  

Az egész este szórakoztató, érdekes és vidám volt. Krizsó Szilvia díjaihoz és magához hűen változatosan kérdez és reflektál, személye is garantálja az unalommentes két és fél órát.

A következő Libikóka április 8-án lesz a szokott helyszínen, Hegyi Barbara és Parti Nagy Lajos meghívottakkal. 

Fotó: Radnóti Színház

Címkék:        

Hozzászólások