Lexi & Magazine

Szórakozás / Színház

Oszd meg a Tháliában, csak fiataloknak!

Zenés multitasking egy részben – ugye hogy már az alcím is feldolgozandó? A multitasking több tevékenység párhuzamos végzése. Ha az ember hazaér, bekapcsolja a tévét, majd azonnal átmegy egy másik helyiségbe, az is az, de a meghatározás jól lefedi az egyszerre több emberrel folytatott chatelést vagy akár zenehallgatást olvasással egybekötve.

A történet 2 fiatalról szól, akik távkapcsolatra kényszerülnek, és ezt természetesen virtuális formában teszik. Nehéz így megtartani a másikat, fenntartani a szerelmet, ennek viszontagságairól győződhetünk meg egy felvonásban, a Thália Színház Arizona Stúdiójában.

Ez már egy más világ, mint évtizedekkel ezelőtt, de a bonyodalmak, a harmadik fél megjelenése egy labilis kapcsolat mellett, most is törvényszerű. Csak a forma más. Gyors, személytelenebb, a fiatalok, illetve a chat nyelve is más, mint amit korábban használtunk. Persze az ember ettől még gyarló marad, nem jobb, nem rosszabb, az anyósprototípus sem változik az évek során.

De nem is adom ki a részleteket, legyen érdemes megnézni az előadást, ami hasznos, szórakoztató, újszerű, és a fiatal szereplők – élükön Bánovits Vivianne-nal és  Mohai Tamással – igazán megérdemlik a figyelmet.

Bemutató: 2014. május 16., Thália Színház, Arizona Stúdió

Fotók: Lengyel Szilvia

Címkék:          

Hozzászólások