Lexi & Magazine

Szórakozás

Balatoni Nyár

Változatlan a helyszín maradt, továbbra is a révfülöpi vízpartról jelentkezik, ám nem csupán balatoni, vagy a Balaton környék programokról ad számot, hanem az országszerte aktuális és izgalmas eseményekről is tájékoztat.

Az új műsorvezetők Kraszkó Zita és Simon Kornél színművészpáros, valamint a közszolgálati médiából már ismerős Rátonyi Krisztina és Sipos Dávid Günther bemutatására, megidézve a nyári hangulatot, igazi vízparti környezetben, a Kopaszi gáton került sor.

Az új főcímdal elmúlt balatoni nyarakról, vízparti kalandokról szól és már hallható a Petőfi Rádióban. Dorogi Péter szövegíró nem csupán a nyaralás otthoninál lazább napjait, heteit Balatonon töltő vendégek, hanem a helybeliek nézőpontjait egyaránt megidézte Balázs Ádám társszövegíró segítségével.

A Balatoni Nyár a szórakoztató műsorrészek mellett olyan témákat is kínál a nézőknek, mint a gyermeknevelés, horgászat, gasztronómia. Üde színfolt a műsorfolyamban Litkai Gergely humoros rovata.

A Balatoni Nyár hétköznap élő adással, hétvégén pedig a legjobb pillanatok visszaidézésével várja nézőit a Duna Televízió műsorán.

 

Címkék:      

Hozzászólások