Lexi & Magazine

Világ / Társadalom

Legyél Te is lufis ember! – Portré Nap

Kitalálója egy Londonban élő művész, IMPREINT, aki alkotásaiba szeret másokat is bevonni. Ezzel kapcsolatban 2 dolgot tart fontosnak. Az egyik, hogy a projektje mindenki számára elérhető legyen, a másik pedig, hogy aki bekapcsolódik, valamilyen pozitív élménnyel gazdagodjon.

A Portraits, azaz Portrék az 1 000 darabból álló Balloons kiegészítése. 1 000 darab lufit festett papírra, melyről egyszer úgy nyilatkozott, hogy számára az embereket jelképezik: „... akik oly különbözőek, egyediek és gyönyörűek minden tökéletlenségükkel.”

Hasonlóan a festményekhez, a projekt kapcsán készült fotók is lehetnek egyszerű fényképek, de ha akarjuk, igazi portrék, mert ugyanaz az élethelyzet vidámabbnak tűnik, lufit tartva mindannyian megváltozunk kicsit, és így a rólunk készült kép is egy elbeszélő portrévá válik.

IMPREINT és PINK CODE közös szervezésével március 1-jén elkészülhet a Te lufis portréd is!

A PINK CODE design webshop azért csatlakozott a projekthez, mert a divattervezők is a körülöttük mozgó világból merítik inspirációikat, és a divat is képes üzenetet közvetíteni a közönségnek. Egy alkotás pedig sokféle alakot ölthet, és különféle módon létrejöhet.

A La Masni üzletben megrendezésre kerülő PORTÉ NAP során megismerhetitek Szilas Rita alkotásait, aki művészien és nagyon bátran önti kollekcióiba inspirációit. Kipróbálhatjátok, milyen érzés egy kentaurruhát felvenni a Hajós utcában, megváltozik-e a hangulatotok egy „kalitkába zárt madár”-szoknyában, vagy be mertek-e vállalni egy magzatos vagy egy Ohne Silicon feliratú felsőt? Elmosolyodsz-e egy lufival a kezedben? Ki akarják-e pukkasztani a BuBi kabátod vagy talán a lufit, amit tartasz? Érdemes kipróbálni a Portré Napon!


https://www.facebook.com/IMPREINTofficial

Címkék: