Lexi & Magazine

Te&Én / A nap története

Boldog szülinapot, Lexi!

El is mentem hát a meghirdetett találkozóra, ahol sok tehetséges emberrel és – karácsony előtt lévén – egy csomó forralt borral együtt kezdtük el megbeszélni az ötleteinket. Megannyi színes egyéniség volt jelen, és rengeteg jó ötletet osztottunk meg egymással azon az estén. Azt hiszem, itt kezdtem el beleszeretni az akkor még nevesincs online női magazinba, a Lexibe.

Főszerkesztőnk azt kérte tőlünk, hogy szívvel-lélekkel dolgozzunk, és egy olyan újságot hozzunk létre, mely a kultúrát és a normál erkölcsi elveket terjeszti és népszerűsíti. Tudtuk, hogy így sokkal nehezebb lesz, de elkezdtük. Gazdáink, akik oldalunk fejlesztésével foglalkoznak, kialakítottak nekünk egy kellemes külsőt, egy átlátható felületet, mi pedig szolgáltattuk az izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket, cikkeket. Csapatunk másodállásban, töretlen lelkesedéssel dolgozott azon, hogy egy színvonalas, olvasmányos magazint nyújtson olvasóinknak. Egy év alatt több mint 800 cikket, naponta több mint 2 000 olvasást produkáltunk. Nálunk írnak Tóth Vera és Marjai Judit művésznők. Tanácsok garmadával láttuk el babás olvasóinkat, beszámoltunk koncertekről, aktuális színházi premierekről, foglalkoztunk az aktuális társadalmi helyzetekkel, ott voltunk a legjobb mozifilmek bemutatóján. Rendeztünk babaszépségversenyt és jobbnál jobb játékokat, értékes nyereményekkel. 

Az alapkövet tehát letettük, a falakat felhúztuk, a szalagot átvágtuk, jövőre már festünk és csinosítunk. A Lexi.hu egy rendkívüli csapat. Reméljük, hogy 2014-ben is izgalmas és értékes írásokkal lephetjük meg olvasóinkat!

Mindenkinek áldott, békés és nagyon boldog karácsonyt, sikerekben gazdag újesztendőt kívánunk!

A Lexi.hu csapata

Címkék:        

Hozzászólások