Lexi & Magazine

Te&Én / Kapcsolat

Kalandorok kíméljék a (váci) Fehér Rózsát

Manapság egyre-másra alakulnak a különféle színvonalat és szolgáltatásokat kínáló társkereső irodák. A „hagyományos”, azaz a direkt, személyes találkozásokra építő pártalálók mellett egyre inkább terjed az online partnerkeresés is. Ki-ki döntse el maga, melyik módszer számára a leginkább üdvözítő a hatékony párkereséshez, de abban alighanem mindenki egyetért, hogy korántsem könnyű feladat megtalálni a „másik felünket”, akivel boldogok lehetünk. Insperger Edit, a váci Fehér Rózsa Elit Társkereső Iroda alapítója és vezetője művelődésszervező-történelem szakos tanári és gyógypedagógus diplomákkal a zsebében hozta létre az irodát. Az eddig megtett útról, az Fehér Rózsa által nyújtott szolgáltatásokról és az alkalmazott módszereikről kérdeztük őt.

 

 – Mikor, milyen céllal és milyen megfontolásból hozta létre az irodáját?

– 2011 novemberében indult el a társkereső irodánk. Tanárként dolgoztam gyermekeim születése előtt. Számottevő és sokrétű tapasztalatot gyűjtöttem össze az emberekkel kapcsolatban. A megszerzett ismereteimet szeretném felhasználni a társkeresésben, ezért dolgoztam ki egy különleges koncepciót. Segítünk a hozzánk forduló embereknek nemcsak társat találni, hanem egy külső-belső megújulásban is. Sokkal könnyebb egy új külsővel, belsőleg megerősödve egy új kapcsolatot kezdeni.

– Hány fővel, illetve munkatárssal működik a cége?

– Az irodát a barátnőmmel együtt vezetjük, ezenkívül nekünk bedolgozó váci szakemberekkel együtt, velük közreműködve közösen igyekszünk segíteni a hozzánk fordulóknak.

– Elsődlegesen kik jelentik a célközönséget, egyáltalán miért fontos, avagy szükséges a cége esetében az elit jelzőt hangsúlyozni?

– Elsősorban a fiatal középkorosztálynak dolgoztuk ki ezt a fajta társkeresési módot, hiszen ők még képesek változni, változtatni és megújulni. Elit jelzőnk az irodánk színvonalára utal, a bedolgozó szakembereket is megválogattuk, nagyon fontos, hogy mindenki diszkrét legyen, és azonosulni tudjon az irodánk koncepciójával és elképzeléseivel.

– Az előző kérdésből következően előfordult valaha olyasmi, hogy valakit elutasítottak?

– Igen, volt már olyan, hogy elutasítottunk jelentkezőt. Olyan családos embereket, akik csak a kalandot keresik, nem is fogadunk.

– Ügyfeleik inkább váciak, vagy más városokból, településekről is kerülnek ki kliensek?

– Ügyfeleink jobbára Pest megyében élnek, de akad jelentkező például Baranya megyéből is.

– Véleménye szerint mennyire van létjogosultsága a mai modern, dinamikus és felgyorsult világban az internetes társkeresésnek?

– Nagyon sokan élnek ezzel a lehetőséggel, hiszen elbújhatnak a monitor mögé, azt írnak magukról, amit csak akarnak. Aki ezt a fajta társkeresést részesíti előnyben, sokat fog csalódni, felesleges találkozókra fog járni. A társkereső irodák előnye ezzel szemben a személyes találkozás élménye, hiszen minden iroda szűrőként működik. Itt nehezebb mellébeszélni. Sok tagunk kipróbálta már az internetes ismerkedést, sok emberrel „ismerkedtek meg”, de nem találták meg az igazit, bár – mint mindenben – nyilván itt is vannak azért kivételek.

– Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a cégükhöz forduló nőknek és férfiaknak?

– A külső megújulásban segítségünkre van egy fodrász, egy sminkes, ráadásul személyi edző segítségét is igénybe vehetik. A belső megerősödést segíti elő az életvezetési tanácsadás és a személyiségfejlesztő tréning is. Többféle programot is szervezünk, ahol egyedülálló emberek ismerkedhetnek meg egymással, ilyenek például a rapid randi, az ismerkedő estek vagy éppen a Naszály Túra.

– A Fehér Rózsa nemrég egy nagyszabású partyt bonyolított le Vácott. Sikeres volt a rendezvény? Hogyan foglalná össze a rapid randi lényegét a laikusok számára?

– Valentin-napi rapid randit szerveztünk 25-38 éves korosztály részére. Rendezvényünk színvonalát emelte a Puente Sportegyesület növendékeinek tornászbemutatója, illetve a Dynamic Táncstúdió táncosai alapozták meg színvonalas előadásukkal a hangulatot az ismerkedéshez. A résztvevő három hölgynek és három fiatalembernek volt lehetősége, hogy páronként hétperces beszélgetések során megismerhessék egymást. A rendezvény sikeres volt, egy pár egymásra talált.

Címkék:        

Hozzászólások