Lexi & Magazine

Te&Én / Kapcsolat

Jelek a megcsalás útján

Az SMS után különös mosoly az arcán, majd vidám csevegésbe kezd, amely tőle szokatlan, mert általában szótlanul bámul ki az ablakon. Csak nem ismerős? A kulcsszó: a már említett változás. A kimutatások is ezt igazolják. Ne feledjük, hogy ez statisztika, és azért vannak kivételek. Most azonban mégse ezekről beszéljünk…

Még mindig úton vagytok, és beszélgettek, amikor eszébe jut, hogy el kell mennie az edzőterembe, mert már olyan régen volt. Elsőre nem találsz benne semmi különöset, de amikor végiggondolod, felmerül benned, hogy vajon miért nem jár hónapok óta edzeni, és most miért ennyire fontos neki.

Még csak fél órája utaztok, de már három jelet észleltél. Megpróbálod elhessegetni, és talán sikerül is. De az utazásnak még nincs vége, jön a következő jel: válasz SMS. Megkérdezed, hogy ki az, kissé zavarodottan válaszol valamit, például hogy munkaügy, de amikor pontosan szeretnéd tudni, egyből mond egy nevet, ezért nem is gyanakszol tovább.

Az útnak vége, hazaértek. Megnövekedett szexuális étvágyát bizonyítja az együtt töltött szenvedélyes éjszaka, aminek örülsz, és megnyugszol. Csak másnap esik le, hogy valami más volt. A nagy boldogságfelhőben észre sem vetted egyből, hogy az egész olyan volt, mint az elején, néhány évvel ezelőtt, vagy talán olyan, mint még soha. Erre is oda kellene figyelned? Előfordulhat, ugyanis igen nagy százalékban megnő a szexuális étvágya a megcsalónak a félrelépés idején, és az aktus közben legtöbbször a szeretőre gondol. Bár ez is csak statisztika…

nő telefonnalAmikor már végképp kétségbeestél, betoppan egy csokor virággal, és az aggódásból tényleg gyanakvás lesz. Ez a bűntudat jele, gondolod, de a másik fél részéről ez csak átmeneti gesztus, és kezdődik minden elölről. SMS, jobb kedélyállapot, fokozott törődés magával, megnövekedett szexuális étvágy, hebegés, titkolózás és újabb ajándék. A te oldaladról pedig figyelem, gyanakvás, elhessegetés, megnyugvás, újra gyanakvás és kétségbeesés. Mindez húzódik hetekig, hónapokig, netán évekig!? Azután vagy elmaradoznak a fent említett folyamat részecskéi tisztázás nélkül, vagy kutatsz a holmija között, ellenőrzöd telefonját, belenézel e-mailjeibe mintegy megbizonyosodást keresve. De az is lehet, hogy mástól hallasz valamit, rákérdezel, bevallja, és így kiderül. Vagy nem vallja be... Lehet, hogy olyan a kapcsolatotok, hogy megbeszélitek, és megoldjátok, minden a „régi” lesz. Viszont úgy is alakulhat, hogy szétválnak útjaitok.

 

Valahová úgyis megérkeztek…

 Road between trees

 

A képek forrása: Banka Péter; tomstockton.us

Címkék:  

Hozzászólások