Lexi & Magazine

Blog / Verajuska - Tóth Vera rovata

Tóth Vera tollából: Mekkora mázlista vagy!

A napot, az eget, a vizet, az ételt, a gyermekeket, a testvéreinket, a szerelmünket, az otthonunkat, az egészségünket, a kezünket, a lábunkat, a szeretetet, a szexet, az illatokat, a színeket, a hajunkat, a szemünket, a ruháinkat, a csecsebecséinket, a kis sufninkat, melyben sok-sok barkácsezköz található, a virágokat, a kertünket, a barátainkat, a jó koncerteket, a zenét, a Google-t, a könyveket, az autónkat, a költőinket, a jó bulikat, a hangszereket, a mosolyt, a sírást, az éjszakát, a hajnalt, a reggelt s a nappalt, az ikonokat, a nyarat, a telet, a tavaszt, az őszt, a telet, a nyarat, a fesztiválokat, a bálokat, a bort, a termést, az egészséget, az anyánkat, az apánkat, az állatainkat, a félelmet, a szép leányokat és a szép fiúkat, a szenvedélyt, a szenvedést, a táncot, a szerelmi bánatot, a csalódást, az örömöt, a festőket, a muzsikusokat, a történelmet, az iskolát, a szívünket, az ÉLETET.

Mi meg itt sóvárgunk azért, ami nincs? De hiszen minden van! Itt hever előttünk az egész világ, és csak vágyakozunk folyamatosan? Véget nem érő panasz az életünk? Néha állj meg egy pillanatra, és élj! Érezd, hogy vagy, és minden rendben. Lehet, hogy óriási közhely, amit írok, de ez az igazság. Kár lenne búslakodni az istenadta, igazi szépségek mellett. Szedd össze magad, és kezdj el élni, mert mindenki képes rá. Nagyon nehéz ezeket meglátni, de amint sikerül, és zsigerig hat a nap fénye vagy egy illat, akkor jó úton haladsz... Nem kell megijedni a valóságtól, mert egy idő után élvezni fogod, ez biztos. Élj tisztán és rendszerben, hagyd, hadd menjen át rajtad a félelem, hagyd magad kilépni a komfortzónádból, hagyd magad csak úgy lenni. Nem lesz tőle bajod, sőt, te leszel a világ legerősebb embere!
Nem tudod elrontani, csak ha hadakozol, ha harcolsz minden ellen, ha folyamatosan kombinálsz; ha az kell, ami nincs; ha a hiányra összpontosítasz. Nem kell. Mindenki halad a saját tempójában, haladj te is! Remélem rájössz, mekkora mázlista vagy!


Ölelés!

 

Vera

Címkék:      

Hozzászólások