Lexi & Magazine

Világ / Társadalom

A Mikulásgyár idén is üzemel

A Mikulásgyár 2005-ben jött létre, és a következő évben vált országossá. Első nemzetközi sikere 2009-re tehető, és jelentősége azóta töretlen. Nem csak hazánk, de Európa legismertebb és legelismertebb szervezett karitatív akciója. Kezdetek óta a Magyar Vöröskereszt kiváló szakemberekkel, önkéntesekkel vesz részt az akcióban. A Magyar Posta pedig mint hivatalos szállítói partner segíti a közös munkát, és járul hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

A Mikulásgyár csakis tartós élelmiszert, tisztálkodási és tisztítószereket, jó minőségű játékot, ruhát, könyvet, szállítható, nem törékeny édességet gyűjt a mélyszegénységben élőknek.

Az adakozók bármely postán leadhatják ajándékukat a Mikulásgyárnak 2013. december 6. és 22. között. Az adományokat az ország valamennyi postáján térítésmentesen veszik át, majd a Vöröskereszt segítségével juttatják el azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rá. A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR. Az idei cél, hogy akár 300 000 mélyszegénységben, nagycsaládban élő karácsonyát szebbé tegyék.

Ebben az évben is a megszokott helyeken várják az adományokat. Ne felejtsül el tehát: december 6. és 22. között az 56-osok terén, országszerte az Invázió üzleteiben, Budapesten a bevásárlóközpontok közül kizárólag a Mammut II-ben, országszerte a Duna House ingatlanirodákban, a Győri ETO Parkban és minden postán várják a felajánlásokat.

Segítsünk, hogy mindenki szeretetben, bőségben, boldogságban ünnepelhessen!

Tegyünk együtt, egymásért!

 

 

Képek forrása: www.funzine.hu;advantasy.deviantart.com

Címkék:        

Hozzászólások