Lexi & Magazine

Szórakozás / Zene

AB/CD Tábor és Rockfesztivál Radostyánban

A házigazda AB/CD 2013. május 17. és 20. között rendezi meg nagysikerű fesztiválját, az AB/CD Tábor és Rock Fesztivált – már negyedik alkalommal. Ezúttal is olyan zenekarok lépnek fel a radostyáni Malom Klubban, melyeket az élőzene tekintetében minőség és a professzionális megszólalás jellemez – mint ahogyan a formáció hivatalos oldalán is olvasható.

A tábor egyben motoros találkozó is: a tavalyi évben példának okáért több mint száz motoros vonult fel a rendezvényen. Az idén szintén várja a zenekar a motorral érkezőket, akik matricát kapnak majd, mellyel sorsoláson vehetnek részt értékes nyereményekért.

Ami a szálláslehetőségeket illeti, a banda kulturált sátorozási lehetőséget biztosít azoknak, akik nemcsak néhány órára látogatnának el a fesztiválra, hanem „ott alvósra” tervezik azt. A háromnapos buli egyben kiváló hétvégi program, mivel a számos zenei élmény és a motoros találkozó mellett kirándulásra, túrázásra is alkalmas a környék.

A házigazdák ezúttal is külön kedveskednek az erősebbik nemhez tartozó rajongóknak, hiszen a koncertek között go-go táncoslányok szórakoztatják majd a nagyérdeműt… A fellépések végeztével pedig rockdiszkó várja a Malomban megjelenőket – mint ahogyan az már megszokott a szórakozóhelytől.

Így hát otthon ne maradjatok, május 17. és 20. között irány Radostyán!

 További információkat a bulival kapcsolatban a zenekar és a tett helyszíne oldalain találhattok:

www.ab-cd.hu

www.malomklub.hu

 

A következő videóban némi ízelítőt kaphattok a tábor hangulatából!

 

A képek forrása: www.ab-cd.hu ; www.alagsorsorozo.hu

 

 

Címkék:        

Hozzászólások